Adevarata Pasiune

A aromelor naturale

Lumea pastelor intr-un singur loc: Kronstadt Pasta Brasov

Kronstadt Pasta Brasov
Descoperiti alaturi de noi

Pasiunea pentru paste!

Kronstadt Pasta s-a nascut din pasiune pentru mancare buna si din grija fata de stilul de viata extrem de activ al multora dintre noi.
La noi pastele sunt reginele!
Deoarece bucataria italiana se bazeaza pe produse naturale, mancarea pe care o oferim este una usoara si bineinteles este pregatita cu mult gust. Savoarea mancarii italienesti este data in mod special de paste, produsul emblematic al culturii italiene, seducand prin combinatia delicata de arome.

Descoperiti

Kronstadt Pasta

Conceptul bucatariei Kronstadt Pasta este gandit a fi o delectare pentru iubitorii pastelor italiene si al rafinamentului culinar fresh care este prezent acum si in Brasov. Bucatarul nostru stie ca bucataria nu mai e de mult timp doar un pretext pentru a-ti satisface pofta de mancare, ci a devenit o arta, de aceea vine in intampinarea voastra cu pretioase retete originale de paste, insotite de specialitati de cafea si bauturi fresh, toate naturale!
Calitatea preparatelor noastre mereu proaspete, livrarea rapida si maniera ireprosabila de tratament a clientilor nostri, ne recomanda sa devenim unul din prietenii vostri de incredere si va invitam sa incercati sa inchideti ochii pentru un moment si sa va imaginati ca plutiti intr-o lume ireala, a bunului gust, a miresmelor delicate pline de savoare!

Kronstadt Pasta Brasov
Kronstadt Pasta Brasov